Elektra carrosserie

Elektrische producten voor campers

Een van de beste voordelen van een kampeerder zijn en tegenwoordig een camper hebben, is het comfort van het kunnen gebruiken van uw apparaten en andere soorten apparaten met behulp van het elektrische systeem van uw aanhangwagen. Vertrouwd raken met de basisprincipes van dit systeem helpt enorm bij regelmatige afstellingen of als u onderweg wat snelle reparaties nodig heeft en er niemand beschikbaar is om te helpen. Hier zijn de basisonderdelen van uw elektrisch systeem.

Netsnoeren voor campers

Dit is het onderdeel dat u gebruikt om op te laden en stroom in en uit uw aanhangwagen te brengen. Het wordt geleverd met twee soorten stekkers: de stekker van 30 ampère met drie tanden en meestal kortere snoeren en een stekker van 50 ampère met vier tanden en een langer snoer. Het zal je soms opvallen dat sommige camperplaatsen geen 50 ampère stekker bij zich hebben, dus het is handig als je een 50 tot 30 ampère netsnoeradapter bij je hebt die verkrijgbaar is bij JR Products, Voltec en andere merken.

Camper schakelaars en contactdozen

Dit zijn onder meer de schakelaars van uw licht en apparaten, stopcontacten voor opladers, kabels en stopcontacten waarop uw apparaat en andere apparaten zijn aangesloten om toegang te krijgen tot elektriciteit. Zorg ervoor dat deze dingen stevig vastzitten op de plek waar ze horen te zitten en dat er geen draden of schroeven blootliggen of los zitten of dat er geen barsten of schade zijn die problemen kunnen veroorzaken, niet alleen voor uw camper, maar vooral voor uw veiligheid. Ook kunt u verschillende tools gebruiken om eenvoudig stroom te besparen zoals tuimelschakelaars van Wirthco en verlichte lampen van Diamond Group.

Overspanningsbeveiliging voor campers

Deze producten bieden bescherming en voorkomen schade aan uw elektrische systeem. U kunt items vinden zoals licht van overspanningsbeveiligingen, spanningsregelaars, spanningsverdedigers, externe displays, vermogensmonitors en andere veiligheidshardware van Technology Research, Progressive Ind en meer.

Krachtcentrales voor campers

Camper power center helpt bij het verdelen van elektriciteit naar uw aanhangwagen en zet elektriciteit om in verschillende ampères of voltages voor een efficiënt elektriciteitsverbruik. Schakel altijd eerst de stroom uit voordat u er iets anders op doet. U zou weten of er iets mis is met uw krachtcentrale als er zekeringen en draden zijn die kapot, verbrand of oververhit zijn.

Camperaccu's en generatoren

Dit zijn de bronnen van uw Camper-kracht. Ze houden uw aanhangwagen draaiende tijdens uw ritten of bij storingen. De meeste Camper-accu's worden meestal geleverd met 12 volt, maar u kunt omvormers gebruiken om de stroom te wijzigen tot 120 (220) volt voor uw andere apparaten. Er zijn ook veel accessoires die u kunt vinden om de levensduur van uw batterijen en generatoren te verlengen, zoals reinigers, beschermers, veiligheidsboxen en meer.

Andere elektrische onderdelen voor campers

Veel milieuvriendelijke campertrailers gebruiken nu zonnepanelen om zonne-energie om te zetten in elektrische energie. Uw elektrische systeem omvat ook uw verlichting, omschakelaars en andere soorten verlichting die in het recreatievoertuig worden gebruikt.

Hoewel het soms verleidelijk is om dingen op jouw manier te doen, zijn er ook dingen die je met professionals moet overleggen. Als u merkt dat uw zekering, draad en andere delen van uw elektrische systeem en bedrading in gevaar zijn, denk dan altijd eerst aan veiligheid en laat het zo snel mogelijk repareren.

Camper Onderdelen en Services Aangeboden door Buitenexpert in Nederland

Buitenexpert heeft het meest uitgebreide camper Onderhoud Onderdelen en accessoires online voor uw camper van Nederland. We combineren dat met uitzonderlijke klantenservice, snelle gratis verzending en gemakkelijk retourneren. Onze online winkel van buitenexpert is de beste manier om door alle geweldige producten die we voeren te bladeren. U kunt onze selectie camperproducten en -onderdelen snel en eenvoudig in digitaal boekformaat bekijken. buitenexpert heeft een superstore catalogus, de meest uitgebreide en informatieve in de camper & camping branche.

Buitenexpert biedt zelfs camper & vrachtwagenonderdelen die in de grootste parkmodeltrailers passen. Onze online winkelwinkelartikelen omvatten onderhoudsonderdelen voor campers, elektrische producten voor campers, motorbehandelingen voor campers, terrasluifels en onderhoudsproducten voor deuren en ramen. We verzenden onze onderdelen en accessoires vanuit een groot netwerk van campermagazijnen door het hele land. Als u online op zoek bent naar onderhoudsonderdelen voor campers, reparatiesets voor campers, hardware en bevestigingsmiddelen voor campers of producten voor verwarming en koeling bij mij in de buurt, dan is de Camper Onderdelenwinkel --- bijna bij u in de buurt.

Conclusie: Als je lange camperreizen maakt, heb je diverse camperonderhoud onderdelen & accessoires nodig. Als je graag de scherpste prijzen krijgt met gratis verzending, dan moet je bij de Buitenexpert zijn. Blader vandaag nog door onze online winkel van buitenexpert en kijk hoe we uw camper intact kunnen houden tijdens uw volgende reis. Abonneer u op onze e-mails voor kennisgeving. Met behulp van e-mailadressen bieden we een e-mailmeldingsservice om u op de hoogte te houden van de nieuwste producten, nieuwe aankomsten en seizoensprogramma's. Alerts zijn e-mails met brochures voor alle nieuwe producten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.