Draaiplateaus

Enkele en dubbele passagiersstoel voor campers met draaibare onderstellen

We hebben een uitgebreid assortiment draaibare stoelen voor de Vito, Viano, Trafic, Vivaro, Primastar Ducato, Master, Movano, Interstar, Scudo, Expert, Dispatch, Ducato, Jumper, Boxer, Ford Transit en de immer populaire VW. modellen.

RIB draaibare stoelen zijn populair en zorgen voor meer leefruimte. Offset-versies zijn ook beschikbaar.. De offset-functie betekent dat de stoel wat verder van de deur naar achteren gericht is, dus als je stoelen met armleuningen hebt, is offset de beste keuze, omdat de stoel dan veel meer kan ronddraaien. gemakkelijk.

Draaibare enkele stoel

U kunt erop vertrouwen dat al onze RIB-draaibanken voor een enkele stoel zijn getest en TUV-goedgekeurd volgens de nieuwste EG-veiligheidsrichtlijnen voor totale gemoedsrust. Robuust en rammelvrij om u het allerbeste ontwerp en afwerking te geven, ze kunnen worden gebruikt met stoelen die zijn uitgerust met een hoogteverstelling. De draaivoet wordt geleverd met goedgekeurde fittingen en opvulringen waar nodig, zodat er geen aanpassingen aan de handrem nodig zijn.

Dubbele stoelwartels

Transformeer de leefruimte van uw camper met een van onze fantastische draaibare stoelen voor twee personen.

In eigen huis ontworpen door broers en Kiravans-eigenaren Rob en Mike, is ons exclusieve, door ontwerp beschermde Kiravans VW T5 dubbele draaibare stoelsysteem echt een geweldig product dat uw woon- en eetruimte in uw camper zal transformeren. We zijn er vast van overtuigd dat onze exclusieve draaibare stoel het beste product is dat momenteel op de markt is, omdat door een slimme techniek de stoel loskomt van de basis, waardoor deze kan schuiven, draaien en naar achteren kan kijken... heel eenvoudig en uiterst effectief om een comfortabele en praktische woonruimte. Het is ook ontworpen voor links- en rechtsgestuurd, dus perfect voor Britse en Europese bestelwagens en u zult blij zijn te weten dat het rammelvrij is. Het belangrijkste is dat het de enige T5 dubbele draaistoel is die momenteel op de markt is met volledige TUV-veiligheidsgoedkeuring.

We zijn buitengewoon trots op onze exclusieve Kiravans VW T5 draaibare dubbele passagiersstoel die we zorgvuldig hebben ontworpen en afgewerkt tot het hoogste niveau, en onze uitstekende klantrecensies spreken echt voor zich. We hebben ook dubbele wartels op voorraad voor de VW T4, Trafic/Vivaro/Primastar en de Ford Transit (2006-2013).

Heb je onze ‘Kiravans How to Video’ gezien op ons YouTube-kanaal? Rob demonstreert hoe je de dubbele draaibare stoel met succes monteert? Het is zeker de moeite waard om te bekijken, want het leidt je stap voor stap door het aanpasproces met ons beste advies en tips.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren