Zwembad

Zwembad

Wanneer die hete en zonnige zomerdagen aanbreken, is het tijd om het peuterbad naar de achtertuin te brengen. Zorg ervoor dat u helemaal klaar bent voor het warme weer en blader door ons uitgebreide assortiment zwembaden en peuterbaden om het ideale ontwerp voor u en uw gezin te vinden. 

Voor de allerkleinsten is een ondiep peuterbad van 90 cm perfect, zodat ze kunnen spetteren en koel blijven in de hitte. We hebben ook veel grotere opties, waaronder onze Bestway peuterbaden, die genoeg ruimte bieden voor het hele huishouden. Ondertussen zullen kinderen in de wolken zijn met onze Intex peuterbaden en speelcentra met een thema, plus onze springkasteel-stijl en oceaanontwerpen.

Veel van onze zwembaden zijn opblaasbaar, maar we hebben ook stevige, zelfmonteerbare frameontwerpen die worden geleverd met een filterpomp en afdekking, en die groot genoeg zijn om er echt in te spetteren! We hebben ook wat slangen voor je in petto - en waarom zou je geen waterglijbaan overwegen om het plezier naar een hoger niveau te tillen?

Complete set, accessoires voor het zwembad

De configuratie van het Intex frame zwembad kan ook anders zijn. Een set met een zwembad kan een filterpomp, een boiler, beddengoed voor het zwembad en een cape ervoor, trappen en andere items bevatten die nodig zijn voor een handiger gebruik van het zwembad en het onderhoud ervan. U kunt een frame zwembad kiezen met de maat, vorm en set accessoires die u nodig heeft.

Door accessoires voor een framezwembad erbij te kopen, bespaart u geld en tijd om ze apart te kopen.

Een zomerzwembad kopen: frame of vulling?

Infill-zwembaden verschillen van frame-zwembaden door het principe van hun apparaat: een ring langs de bovenrand van het zwembad is gevuld met lucht en stijgt op, waardoor de zwembadwanden recht worden.

Infill-zwembaden zijn gemakkelijker te installeren, maar ze zijn alleen rond van vorm en hun maximale afmetingen zijn kleiner dan de maximale afmetingen van framezwembaden.

Als u de hele zomer een zwembad installeert en het constant zult gebruiken, is het handiger om een framestructuur te gebruiken. Als u af en toe tijd in het zwembad wilt doorbrengen als u naar het platteland gaat, is het sneller om een overloopzwembad te plaatsen en later weer te verwijderen.

Bedenk van tevoren waar u het water uit het zwembad gaat gieten. In de regel kunt u een tuinslang aansluiten op het afvoergat van het zwembad en het water gebruiken voor huishoudelijke behoeften en het besproeien van de tuin of moestuin (als er geen chemicaliën in het water zijn opgelost om het schoon te maken).

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. HTH Chloorshock 2,5 kg.
  Special Price € 23,75 Normale prijs € 24,94
 2. Zwembad oppervlakte schepnet
  Special Price € 6,95 Normale prijs € 7,95
 3. Zwembadborstel Alu (450mm)
  Special Price € 14,95 Normale prijs € 16,95
 4. HTH PH plus 5kg
  Special Price € 24,75 Normale prijs € 29,75 Zo laag als € 20,95
  Sale
 5. Chloordrijver klein
  Special Price € 5,90 Normale prijs € 6,90
 6. Overwintervloeistof 5 liter
  Special Price € 28,95 Normale prijs € 32,95
 7. Overwintervloeistof 1 liter
  Special Price € 9,95 Normale prijs € 11,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren