Omvormers en laders

Een omvormer gebruiken met uw caravan- of vrijetijdsaccu

Stroomomvormers worden vaak gebruikt door campers en caravanners die buiten de gebaande paden willen, maar toch hun comfort willen meenemen. Omvormers worden aangesloten op een 12V DC-voeding en zetten deze om in een 230V AC-uitgang. Ze maken het mogelijk om apparaten op het elektriciteitsnet te laten werken op een huishoudaccu of een caravan van 12 volt.

Ze zijn geweldig als je wild kampeert of waarschijnlijk sites gebruikt die niet altijd een netaansluiting hebben, maar wel beperkingen hebben. Bij aankoop moet u ervoor zorgen dat u de juiste omvormer krijgt, zodat deze de stroom levert die u nodig hebt wanneer u het nodig hebt.

Welke omvormer heb ik nodig?

Omvormers zijn er in vele maten en worden beoordeeld op basis van hun vermogen. Camping-omvormers zijn overal verkrijgbaar en bieden 150W tot 2500W of meer. Om te bepalen welke je moet hebben, heb je het totale vermogen nodig dat nodig is voor alle apparaten die je gaat gebruiken.

Hoeveel stroom gebruik je?

Om het totale vermogen te krijgen, moet u weten hoeveel stroom elk apparaat verbruikt. Elk apparaat heeft meestal een sticker waarop staat hoeveel watt of ampère het verbruikt.

Als u het aantal Watts heeft dat door elk apparaat wordt gebruikt, kunt u eenvoudig de getallen optellen om het totale vermogen te krijgen, en zorg er dan voor dat u een omvormer krijgt die meer biedt dan dit.

Tip: Sommige apparaten, zoals tv's, hebben meer vermogen nodig bij het opstarten, dus zorg ervoor dat het 'piekvermogen' van uw omvormer dit overschrijdt.

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Omvormer 230V -12V 60W/5Amp
  Special Price € 17,03 Normale prijs € 21,95
 2. SOLAR laadregelaar RTD1210
  Special Price € 19,40 Normale prijs € 20,37
 3. Booster-Spanningsopkrikker
  Special Price € 139,32 Normale prijs € 162,54
 4. Acculader en conditioner WAECO
  Special Price € 80,56 Normale prijs € 93,98
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren