Watertanks

Camper watertanks

De watertank van uw camper is de levensader van alle waterbronnen in uw tuigage. Het is dus belangrijk om geen genoegen te nemen met iets standaards. Je wilt niet net onder de douche staan als het water halverwege opraakt. Niemand wil ook een gootsteen vol vuile vaat! Het is belangrijk om de juiste tank te kiezen die aan uw behoeften voldoet, en daarom is het net zo belangrijk om te weten waar u aan begint bij het kopen van de juiste watertank.

Wij bieden sterke, duurzame, stevig gebouwde watertanks die veilig verschillende watercapaciteiten kunnen bevatten om aan de behoeften van u en uw gezin te voldoen. Je kunt de standaardtank in je camper vervangen, of er een kopen als back-up voor het geval je hem nooit nodig hebt! Het kan geweldig zijn in een noodsituatie als je andere tank je in de steek laat. Nogmaals, niemand wil te lang zonder water. Zelfs als je niet meteen een van onze topklasse tanks gebruikt, betekent het dat je altijd voorbereid bent als je hem als back-up hebt, en je tienerdochter die in de eerste plaats terughoudend was om mee te gaan op je kampeertrip, zal winnen. t klagen over het niet kunnen douchen.

Onze tanks zijn er in verschillende maten om te passen in uw recreatievoertuig, foodtruck, concessiestand, reisaanhanger, vijfde wiel of klein huis. We bieden ook een universele montageset voor onze zoetwatertanks, die gebruik maakt van een zelfdichtend doorvoersysteem, zodat u alles wat u nodig heeft voor uw tankinstallatie op één plek kunt krijgen!

Onze watertanks zijn niet alleen gemaakt om lang mee te gaan, ze zijn ook ongelooflijk eenvoudig in gebruik! De constructie is naadloos, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over slijtage of lekkage. Als het tijd is om de tank te vullen, hoef je je geen zorgen te maken over het manoeuvreren van je watervoorraad om een volle tank te krijgen. Onze tanks hebben vier vulopeningen. Je kunt dus gemakkelijk een tank vullen door hem te draaien waar je hem het meest nodig hebt. Als je klaar bent, schuif je hem weer op zijn plaats voor elke keer weer vers smakend, schoon, zuiver water.

Watertanks op uw stacaravan of camper hoeven niet iets onder de maat te zijn. Het lijkt misschien niet zo erg. Het is tenslotte maar een doos die water vasthoudt, toch? Maar het kan meteen een groot probleem worden als een standaard watertank defect raakt. Met een buitenexpert tank kunt u niet alleen de maat kiezen die u nodig heeft voor uw tuigage, maar u kunt het ook met een gerust hart doen. Blijf gelukkig en gehydrateerd door uw camper uit te rusten met de watertank die u en uw passagiers echt verdienen.

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren