Steunen en krikken

Waterpasblokken en wielkeggen om uw caravan waterpas op het caravanterrein te houden. Caravan levellers van Fiamma, kunststof caravan levellers, aluminium caravan levellers, bandenbespaarders en griptracks voor zachte of modderige ondergrond, samen met wielblokken, steunpoten en hoeksteunen.

Een vlakke camping kan moeilijk te vinden zijn, maar er is geen reden om uw caravanvakantie in een bijzondere hoek door te brengen. Caravan levellers en blokken zorgen ervoor dat, ongeacht het terrein, uw thuis weg van huis altijd waterpas staat.

Levellers plaatsen kunststof of aluminium blokken zodanig dat een caravan waterpas staat. Er zijn ook hydraulische vijzels beschikbaar die kunnen helpen bij het verhogen van caravanwielen en waarmee levellers in positie kunnen worden gebracht. Gripsporen zorgen ervoor dat de caravan grip heeft op een steile helling of zachte modderige grond, en wielblokken en bandenbeschermers kunnen tegen de wielen worden geklemd om ervoor te zorgen dat ze niet bewegen.

Levellers en wielkeggen kunnen van verschillende materialen en vormen worden gemaakt. Afhankelijk van de grond in kwestie, heb je misschien alleen een kleine leveller nodig, of misschien heb je de grootste, gemeenste leveller nodig die je kunt bemachtigen. Op die steile hellingen zijn blokken van plastic of rubber meer nodig dan op zachte hellingen.

Stelpoten en wielblokken zijn een verstandige investering die u beschermen tegen de mogelijkheid dat u uw caravan een heuvel af moet jagen op uw eerste dag op pad!

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren