LPG flessen

LPG-flessen zijn een handige manier om propaangas te transporteren. Ze maken het mogelijk om de gasvoorraad mee te nemen als je op pad bent, of om de gasvoorraad voor een langere periode op te slaan. De flessen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor je altijd de juiste maat fles voor jouw doeleinden kunt kiezen.

LPG-flessen zijn een veelgebruikt alternatief voor de traditionele gasflessen en worden gebruikt voor een breed scala aan doeleinden. Ze worden gebruikt voor het verwarmen van voedsel, het verwarmen van water, het stoken van verwarming, het stoken van kachels en voor het koken. De meeste LPG-flessen worden gebruikt voor buitenactiviteiten zoals camping, picknicken en kamperen.

LPG-flessen zijn gemaakt van sterk en duurzaam materiaal, waardoor ze veel jaren meegaan. Daarnaast zijn ze ook milieuvriendelijk, omdat ze weinig CO2 uitstoten tijdens het stoken. Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke en economische manier om gas te gebruiken, dan is het gebruik van LPG-flessen een ideale oplossing.

Als je op zoek bent naar LPG-flessen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een breed assortiment aan LPG-flessen in verschillende maten. Bovendien hebben we ook een selectie accessoires, waaronder drukmeter, slangen en veiligheidskleppen, om je LPG-fles te beschermen.

Als je nog meer informatie wilt over LPG-flessen, kun je bij ons terecht. Onze klantenservice staat je graag te woord om al je vragen over LPG-flessen te beantwoorden. Kijk online of bezoek onze winkel voor meer informatie.

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. LPG fles 30L staal, vulslang
  Special Price € 225,06 Normale prijs € 275,00
 2. LPG fles 36L staal, vulslang
  Special Price € 232,32 Normale prijs € 330,00
 3. LPG fles 30L staal bajonet
  Special Price € 268,95 Normale prijs € 295,00
 4. LPG fles 30L staal ACME
  Special Price € 269,95 Normale prijs € 296,00
 5. LPG fles 36L staal bajonet
  Special Price € 293,95 Normale prijs € 320,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren