Elektriciteit

Elektriciteit

Caravanvoedings- en netvoedingssets plus generatoren, accu's voor thuisgebruik en zonnepanelen zijn de ideale keuze voor draagbare stroomvoorziening, zelfs als er geen aansluitingen op de locatie beschikbaar zijn. Kies voor vervangende verlichting voor in uw caravan, elektrische kachels en elektrische insectenwerende middelen om ongedierte op afstand te houden.

Waarom zou u draagbare stroom nodig hebben?

Kamperen hoeft niet ruw te zijn - niet op een staplaats met elektrische aansluitingen! Neem uw draagbare tv, of andere elektrische apparaten die u wenst, en sluit ze veilig aan met onze stopcontacten met RCD-beveiliging. Geen aansluitingen? Geen probleem! Een omvormer kan de netspanning van de accu van uw auto leveren, de perfecte oplossing voor het ontbreken van netspanning.

Midden in je vakantie een black-out ervaren is geen pretje, zeker niet met alle gadgets die we graag gebruiken. Een goede draagbare stroomvoorziening waarop u kunt vertrouwen, is een noodzaak voor elke caravan. Blader door onze grote keuze aan caravanverlichting om u uit het donker te houden.

Er zijn veel manieren om stroom te krijgen op een kampeer- of caravanterrein. We hebben een reeks opties voor stroomvoorziening op voorraad, waaronder aanpassingen aan het elektriciteitsnet op de locatie waarmee u uw caravan kunt aansluiten op het elektriciteitsnet van de locatie; manieren om je eigen stroom op te wekken met behulp van zonnepanelen of generatoren; batterijen kunnen stroom leveren voor kleinere behoeften en zijn geweldig als back-up; omvormers zetten elektriciteit om in een vorm die door uw apparaten kan worden gebruikt.

Installeer uw eigen elektrische armaturen met onze keuze aan units, stopcontacten en schakelaars. Elektrisch gereedschap zoals circuittesters, draadstrippers en elektrische connectoren bieden u de mogelijkheid om problemen die zich voordoen te testen en, indien nodig, op te lossen. Isolatietape is ook goed om bij de hand te houden, omdat het vanwege zijn isolerende eigenschappen en duurzaamheid op veel manieren kan worden gebruikt.

Er is geen reden om de stekker uit het stopcontact te halen terwijl je op avontuur gaat in je caravan - je zou zelfs fulltime van het net kunnen leven als je dat zou willen. Koop nu draagbare stroom.

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 91-91 van 91

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Daglichtpaneel flexibel 100W TPT
    Special Price € 136,95 Normale prijs € 207,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 91-91 van 91

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren